Gondelvaart Eemnes 2015

 

Iedere 5  jaar wordt er in Eemnes een Gondelvaart georganiseerd in september. Net als in veel andere dorpen komen hier alle thema's uit de buurt van het afgelopen jaar voorbij. De inwoners maken er een sport van om de boten zo mooi mogelijk op te tuigen en varen dan van de sluis van Eemnes naar de haven van Eemnes (achter het evenementen terrein).

 
 

INmarkt Laren 2015

Ieder jaar in september verzorgen de gemeenschappelijke welzijnsorganisatie met een aantal lokale verenigingen uit de regio het Gooi een dag waarin zij zich presenteren aan het publiek. Zo wordt zichtbaar wat ze doen. Hierbij kunnen mensen zich ook aansluiten, doneren of lid worden van een verening met een publiek doel. De foto's zijn gemaakt op de Brink in Laren voor het Brinkhuis.

Koningsdag Eemnes 2016

Op Koningsdag spreekt iedereen elkaar binnen Eemnes. Er zijn Koninginnedagen met 30 graden geweest maar ook Koningsdagen met niet meer dan 7 of 8 graden. 2016 was een Koningsdag die heel erg koud was. De festiviteiten er om heen lijken ieder jaar leuker en origineler. Abseilen en professionele theateroptredens zorgeden voor een prima dag.

Koningsdag 2017, Eemnes, Alweer koud!

Konningsdag 2017 was zo mogelijk nog kouder dan 2016! 2 graden nachtvorst zelfs en hagelbuien.
Ik heb deze foto's met veel plezier gemaakt. Niet iedereen kan van zijn hobby zijn werk maken. Deze foto's vormen een mooi voorbeeld voor evenementen fotografie, iets wat ik nog niet zo vaak doe.
Ik fotografeer in verschillende omstandigheden waarbij bouw- en infrafotografie de basis vormen voor mijn inkomsten.
kijk eens verder op deze site voor andere voorbeelden of op mijn professionele site www.infrafotografie voor mijn bouw- en infra foto's!